Ünlü Yönetmen Ketche, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’ne Konuk Oldu

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ile Sinema Kulübü iş birliğinde düzenlenen “Sektörle Buluşma Etkinliği” kapsamındaki "Bu İşte Bir Ketche Var!" başlıklı söyleşide; Kızılcık Şerbeti (2022- ), Müslüm (2018), Romantik Komedi (2010) gibi başarılı film ve dizilerin yönetmeni Hakan Kırvavaç, bilinen adıyla Ketche, öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımızla bir araya geldi. Kültür Koleji Mezunlar Derneği üyeleri de, Kültür Koleji mezunu olan Ketche’yi dinlemek için söyleşiye katıldı.

12 Aralık 2023 Salı günü Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğin moderatörlük görevini İKÜ Sinema Kulübü Başkanı Elif Bozduman üstlendi. Katılımın oldukça yoğun olduğu söyleşide Ketche, kariyer yolculuğu üzerinden deneyimleri ile Türkiye'deki film, dizi ve reklam sektörlerindeki güncel durumları aktararak, katılımcıların sorularını cevapladı.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 01/02/2024 - 11:07