Sinema ve Televizyon Bölümü Türkiye Sinemasının Önde Gelen Yönetmenlerini Ağırladı

Sinema ve Televizyon Bölümü tarafından 5-6 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen “DaVinci Resolve Kurgu Programı Eğitimi”ne Nuri Bilge Ceylan, Erdem Tepegöz, Reis Çelik, Selim Evci gibi Türkiye'nin önemli yönetmenleri katıldı. İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy yerleşkesi ev sahipliğinde düzenlenen çalışmada, öğrencilerimiz DaVinci Resolve programı uzmanlarından eğitim almanın yanı sıra etkinliğe katılan yönetmenlerle sohbet etme fırsatı buldular. Eğitimin ardından Sinema ve Televizyon Bölümü akademisyenlerimiz yönetmenlerle bir araya gelerek öğrencilere yönelik ortak projeler konusunda olası iş birliklerine ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 03/12/2020 - 09:48