Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencimiz Emre Arslan’ın Kısa Filmi, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Ön Elemeyi Geçerek Yarışmaya Hak Kazandı

Sanat ve Tasarım Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerimizden Emre Arslan’ın yazıp yönettiği “Bizim Plastik Dünyamızdaki Cehennemimiz (Our Hell in Our Plastic World)” adlı deneysel kısa film, TRT’nin 29 Eylül-2 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenleyeceği Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın “Kısa Film” kategorisinde yüzlerce film arasından seçilerek finale kaldı.

İnsanlığın zekâsı, hırsı ve doymak bilmez bencilliğiyle dünyaya hüküm sürmesi ve onu yok etmeye başlamasını konu alan film, günümüz dünyasının küresel sorunlarına deneysel sinema diliyle bir bakış açısı sunuyor.

“Bizim Plastik Dünyamızdaki Cehennemimiz”, prömiyerini Mayıs 2023’te Radyo, Televizyon ve Sineması Bölümümüz tarafından düzenlenen “4. SineKültür Üniversitelerarası Kısa Film Festivali”nde gerçekleştirmişti. Emre Arslan’ın yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda ve teknik ekibinde Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerimizden Elif Bozduman, Hakan Karan ve Arca Batuğ Sınmaz ile İletişim Sanatları Bölümü öğrencilerimizden Mustafa Arıcan ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden Zülal Sıla Erk yer aldı.

Öğrencilerimizi tebrik eder ve filmlerinin yolculuğunda başarılarının devamını dileriz.
 


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 09/19/2023 - 10:51