Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencilerinin Mezuniyet Projeleri Değerlendirildi

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinin 2022-2023 Akademik Yılı “Mezuniyet Projesi” dersi kapsamında gerçekleştirdikleri projeler, 8 Haziran 2023 Perşembe günü CATS üzerinden değerlendirildi.

Değerlendirme toplantısı; öğrencilerin danışmanlıklarını yürütmüş olan mezuniyet projesi jüri üyeleri Doç. Dr. Perihan Taş Öz, Doç. Dr. Bilgehan Ece Şakrak, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Zengin ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Duygu Atasoy Aktaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Sunumda yedi kurmaca kısa film, bir belgesel film, iki uzun metraj film senaryosu, bir dizi film senaryosu ve altı tez çalışması olmak üzere toplam on yedi proje değerlendirmeye alındı.

Öğrenci filmlerinin izlenmesiyle başlayan proje sunumları; filmlerin, senaryo ve tez çalışmalarının savunmasıyla tamamlandı.

Mezun olan öğrencilerimize akademik ve profesyonel yaşamlarında başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/12/2023 - 13:55