İKÜ Sinema Kulübü, Kısa Film Derneği’nin Düzenlediği Toplantıya Katıldı

İKÜ Sinema Kulübü Başkanı ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerimizden Berat Eren Adanalı, 14 Ağustos 2020 tarihinde Kısa Film Derneği’nin düzenlediği toplantıya katıldı. Sinema Kulüpleri Birliği’ne üye olmuş 22 kulüp ile aralarında lise topluluklarının da yer aldığı toplantıda, sinema üzerine konuşuldu. Derneğin bu yıl içerisinde gerçekleştireceği etkinlikler için sinema kulüpleri ile iş birliği yapabileceği faaliyetler hakkında bilgi verildi. Kulüp öğrencilerinin Instagram sayfasında da paylaşılan etkinlik için Kısa Film Derneği ile 2020-2021 yılı öğretim dönemi içinde yapılabilecek etkinlikler üzerinde fikir alışverişleri yapıldı ve genç sinemacıların yapmak istedikleri planlar hakkında sohbet edildi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 08/17/2020 - 11:11