Görüntü Yönetmeni Mert Özercan; Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencileriyle Buluştu

Ulusal ve uluslararası film festivallerinden ödüllerle dönen, MUBI dijital platformunda gösterimde olan "Sanki Her Şey Biraz Felaket" (2023) filminin görüntü yönetmeni Mert Özercan, “Film Dili II” ve “Film Dili IV” dersleri kapsamında yapılan "Görüntü Yönetimi" atölyesinde Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerimizle buluştu.

Atölye, Öğr. Gör. Özgür Balcı moderatörlüğünde 18 Mart 2024 günü Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasında gerçekleştirildi. Atölye kapsamında sektörel deneyimlerini aktaran Özercan, “Sanki Her Şey Biraz Felaket”in görüntü yönetmenliği sürecini öğrencilerimizle paylaştı.

Söyleşinin ardından İKÜ Film Stüdyosu’nda öğrencilerimize uygulamalı olarak temel kamera tekniklerini ve sinematografi yaratımını gösteren Mert Özercan, sinema sektörüne ilişkin tavsiyelerde bulundu ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 04/02/2024 - 10:54