“Buket Kahraman ile Sinema ve Televizyonda Oyuncu Yönetimi ve Menajerlik” Söyleşisi

İKÜ Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, "Sinema ve Televizyonda Oyuncu Yönetimi ve Menajerlik" başlıklı söyleşi düzenledi. Buket Kahraman Menajerlik Kurucusu Menajer Buket Kahraman’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, 7 Mayıs 2024 Salı günü saat 14.00’te Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki 1. kat çok amaçlı salonda gerçekleştirildi.

Ahmet Mümtaz Taylan, Begüm Birgören ve daha nice ünlü ve başarılı ismin menajerliğini yapan Buket Kahraman; menajerlik mesleğinin genel işleyişinden, Türkiye'deki menajerlerin çalışma dinamiklerinden ve oyuncularla bağlantı kurma biçimlerinden bahsetti. Kahraman, senaryo inceleme ve senaryoya uygun oyuncu seçim süreçlerine de değindi. Özellikle sektörde nitelikli senaryo arayışının bulunduğunu söyleyen konuğumuz, senaryonun tüm sinema ve televizyon sektörü için olan önemini vurguladı.

Söyleşi, Buket Kahraman'nın katılımcıların sorularını cevaplamasının ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/08/2024 - 10:42