Arş. Gör. Buğra Mert Alkayalar'ın Kısa Filmi "İstasyon İnsanları", Kadıköy Sineması'nda Gösterildi

İKÜ Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Buğra Mert Alkayalar'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği kısa filmi “İstasyon İnsanları”nın Türkiye'deki ilk gösterimi, Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Sinema Kulübü tarafından bu sene beşincisi düzenlenen “Yıldız Sinema Festivali” seçkisi kapsamında 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü Kadıköy Sineması'nda gerçekleştirildi.

Seçkideki kısa filmlerin gösterimlerinin ardından film ekipleriyle söyleşi gerçekleştirildi. Arş. Gör. Alkayalar’ın filminin oyuncularından “Yeşilçam” ve “İnci Taneleri” gibi dizilerle tanınan Muhammet Kulu ve Barlas Kartal ile katıldığı söyleşide; filmin hikayesinin ilham kaynakları ve filmdeki atmosferin yaratım süreci izleyicilerin merak ettikleri başlıca konular arasında yer aldı.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/08/2024 - 09:31