2. SineKültür Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması’nın Kazananları Belli Oldu

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen SineKültür Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması’nın sonuçları, 16 Eylül Çarşamba günü Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Perihan Taş Öz moderatörlüğünde gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı.

Jüri üyelerinin, yarışma finalistlerinin, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü akademik kadrosunun ve öğrencilerinin katıldığı ödül töreninde; Bahçeşehir Üniversitesi’nden Sercan Erdoğan “Teselli” adlı filmiyle “En İyi Kurmaca” ödülünü, Kocaeli Üniversitesi’nden Fikret Bayram “Münzevi Hayat” filmiyle “En İyi Belgesel” ödülünü kazanırken Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Hatice Aşkın ise “APP” isimli filmiyle “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 09/17/2020 - 17:46